Mert játszani jó!

Bűbájos játékok

Miért imádják a gyerekek a ronda, néha gusztustalan játékokat?

2018. február 08. - rapunzelle

Imádjuk a gyerekeinket, mindent szeretnénk nekik megadni, de néha egyszerűen nem értjük őket. Vajon miért van, hogy gyermekeink előbb-utóbb rajongani kezdenek egy olyan játékért, amitől mi falra mászunk?! Vajon mi is ilyenek voltunk? Mi is kiakasztottuk szüleinket? Ennyire nem tudunk már gyermeki szemmel nézni a dolgokra? Mindig nevelni akarunk és tanítani? Mindenben logikát keresünk ahelyett, hogy csak játszanánk és együtt nevetnénk gyerekeinkkel?

Miért írok most erről? Előkerült egy játék, ami nálam kiverte a biztosítékot, 6 éves fiam viszont csillogó tekintettel nézte a reklámot és persze kijelentette, hogy "Anya! Nekem ez kell!", majd finomított "Anyuciiii, légysziiii" és hosszan folytathatnám, de szerintem mindenkinek ismerős a helyzet. Nem csigázom tovább a kedélyeket, ez volt az a játék. Játék egyáltalán?!

Íme a Flush Force - Bűzös WC:

WC szörnyek, mutánsok, koszos wc, trutyi. Ez lenne a mai gyerekek álma? Matatni a trutyiban és szörnyet keresni? Laza anyukának gondolom magam, nem szoktam apróságokon fennakadni és nem ezen az 1200 Ft-on fog múlni a gyermekem boldogsága, inkább ez, mint a kóla vagy a cukorka. :) Ismerkedjetek meg ti is a Flush Force "varázslatos", és undorító világával.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubajos-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8613647430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása